7.1.2024. 20:22
0
Razriješeno šta se u petak veče desilo na Soukbunaru: Kad su inspektori zavirili u šaht, imali su šta vidjeti
Stanovnici sarajevskog naselja Soukbunar u petak veče, 5. januara, policiji su prijavili da ih je uznemirila snažna eksplozija. Međutim, kada je policija došla na lice mjesta, nije uspjela ništa otkriti. Sada je jasno i zašto.

Naime, kako je potvrđeno za Avaza, u ulici Jusufa Tanovića to veče bačena je bomba. Obzirom da je upala u šaht, nisu bila vidljiva oštećenja na vanjskim objektima, automobilima, niti je iko povrijeđen.

No, istražitelji su danas utvrdili da se radilo o eksploziji bombe, koja je, srećom, završila u šahtu.

Kako saznaje Avaz, policija sklapa mozaik i ima indicije kome je bomba bila namijenjena.

Podsjetimo, građani su Policijskoj upravi Centar u petak u 22:15 sati prijavili da se čula eksplozije u ulici Jusufa Tanovića.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.