29.1.2024. 8:02
1
Detalji drame u sarajevskom naselju Otoka: Iz vatrenog oružja ubijen 19-godišnji mladić
Velika drama odvijala se sinoć u blizini tržnog centra Merkur u sarajevskom naselja Otoka, kada je jedna osoba preminula.

- Sinoć oko 23.35 sati, na raskrsnici ulica VII transferzale - Bulevar Meše Selimovića, došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je usljed zadobivenih povreda smrtno stradao muškarac, 2005. godište.

Policijski službenici, pod nadzorom tužioca KTKS, rade na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno krivično djelo Ubistvo (član 166. KZ FBiH) - kazala je za "Avaz" portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.