2.2.2024. 17:29
0
M.S. koji je pretukao povratnika Bahrudina Gušu pušten na slobodu
Osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda povratniku u Višegrad Bahrudinu Guši pušten je na slobodu nakon kriminalističke obrade, potvrđeno je za Detektor iz Policijske uprave (PU) Foča.

Glasnogovornica PU Foča Svjetlana Govedarica je kazala da je nad osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih povreda u Višegradu izvršena kriminalistička obrada i "sve potrebe radnje koje se mogu uraditi od strane policijskih službenika".

- On je kasnije pušten, nemamo razloga za njegov pritvor, što se tiče policijskih organa.

Dalje se poduzimaju mjere i radnje iz naše nadležnosti vezano za dokumentovanje krivičnog djela "teška tjelesna povreda" pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo - dodala je Govedarica.

Bahrudin Gušo, povratnik u Višegrad, teško je pretučen u večernjim satima 30. januara u ovome gradu. Lokalna policija je saopštila da je uhapšen M.S. iz Višegrada.

(Patria)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.