3.2.2024. 12:59
0
Ovo je Andrea Kajganić, supruga ubijenog Saše Kulišića: Prijeti joj doživotna robija
Andrea Kagjanić (33) označena je kao glavni izvršilac teškog ubistva supruga Saše Kulišića (46) u Doboju.

Osumnjičenoj prijeti kazna doživotnog zatvora, ukoliko se tokom suđenja utvrdi njena krivica.

Okružni sud u Doboju je u međuvremenu odredio jednomjesečni pritvor Kajganićevoj, te njenom saučesniku, ljubavniku i tinejdžeru Draženu Lazareviću (19).

U pritvoru je zbog saučesništva i starija kćerka (14) osumnjičene i žrtve, a koja se tereti da je svome ocu sipala lijekove u limunadu kako bi ga onesposobila da pruži otpor.

"U namjeri da liše života Kulišića 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloljetna A.K. usitnila veći broj tableta naziva 'treana' jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomiješala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gdje je uz upotrebu vode, u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu", saopštio je ranije Okružni sud u Doboju.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.