28.2.2024. 9:14
0
Nakon upada policije u zatvor u Bijeljini: Dvije osobe se terete za zloupotrebu položaja i nesavjesnog rada
FOTO: RTRS
Policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sinoć su predali Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina izvještaj protiv dva lica, saopćio je MUP RS.

Izvještaj protiv Lj.S. je podnesen zbog sumnje da je izvršio zloupotrebu službenog položaja ili ovlaštenja i M.G zbog nesavjesnog rada u službi.

"Oni su obuhvaćeni akcijom "Mardelj" koja je sprovedena u saradnji sa OЈT Bijeljina, a odnosi se na pretrese prostorija Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina", naveli su iz MUP-a RS, prenosi RTRS.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.