31.3.2024. 10:18
0
Udes na Ilidži: Uhapšen 20-godišnji vozač BMW-a, drugi zadobio povrede opasne po život, povrijeđeno više osoba
U subotu navečer oko 21.50 na kolovozu ulice Rakovička cesta općina llidža dogodila se saobraćajna nezgoda.

Tom prilikom došlo je sudara putničkog motornog vozila marke "BMW" kojim je upravljao vozač S.O., rođen 2004., putničkog motornog vozila marke "Mercedes" kojim je upravljao vozač Š. K., rođen 1964. godine iz Fojnice i putničkog motornog vozila marke "Pasat" kojim je upravljala M.D., rođena 1985. godine iz Hadžića.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede opasne po život zadobio je putnik iz BMW-a S.Z. rođen 2004., a koji je zadržan na liječenju na Klinici za neurohirurgiju-Odjeljenje intenzivne njege KCUS.

Povrijeđeno je i maloljetno dijete iz drugog automobila ali je pušteno na kućno liječenje. Lahke tjelesne povrede u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobili su vozači BMW i Pasata kao i putnik iz Pasata.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva KS.

Dana 31.03.2024. godine u 05.00 sati zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ,,Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa" slobode je lišen vozač BMW-a S. O. koji je predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.