2.4.2024. 10:27
0
Epilog nesreće kod Sarajeva: Povrijeđene tri osobe, dvije sa teškim povredama...
FOTO: oslobođenje
Tri povrijeđene osobe, od čega dvije teško, epilog je saobraćajne nesreće koja se u ponedjeljak oko u 14.45 sati dogodila u mjestu Osenik na području sarajevske općine Hadžići, prenosi Oslobođenje.

Došlo je do sudara Mercedes, kojim je upravljao M. K. (68), nastanjen u Konjicu i vozila Vento, za čijim upravljačem je bio Š. K. (60), nastanjen u Hadžićima. 

U nesreći teške povrede zadobili su 60-godišnji vozač Venta, kao i putnik iz istoig vozila Z. K. Ljekarska pomoć im je ukazana u Kliničkjom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje su na Klinici za anesteziju i reanimaciju zadržani na daljem liječenju. 

Lakše povrede zadobio je 68-godišnji vozač Mercedesa, koji je nakon ukazane ljekarske pomoći upućen na kućno liječenje. 

Za vrijeme uviđaja, koji su obavili pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke, saobraćaj je bio potpuno obustavljen do 20.30 sati i odvijao se alternativnim pravcima.

O slučaju je obaviješten i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.