7.4.2024. 14:39
0
U teškoj saobraćajnoj nesreći poginui 39-godišnji Branko Modić
Branko Modić (39) iz mjesta Čorle u Prnjavoru poginuo je na magistralnom putu Banja Luka-Prnjavor u mjestu Donji Galjipovci kada je s kolovoza sletio automobil Opel Meriva, rečeno je Srni u Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka.

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu oko 15.45 sati.

Uviđaj je izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banje Luke zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naredio obdukciju tijela poginulog lica koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS, kao i preduzimanje potrebnih vještačenja, istražnih radnji i mjera na utvrđivanju okolnosti ove nesreće. 

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.