30.11.2015. 20:06
0
Phil Neville na klupi Valencije debituje protiv niželigaša Baracalda
Nakon što je trener Valencije Nunho Espirito Santo u nedjelju podnio ostavku, špansku klub je preuzeo bivši igrač Manchester Uniteda Phil Neville, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako pišu španski mediji, Neville će biti prijelazno rješenje jer je bio pomoćnik Santou, čija je ostavka nakon poraza kod Seville sa 0:1 u gostima iznenadila čelnike Valencije.

Neville će svoju premijeru na klupi imati već u srijedu kada Valencija u Kupu Kralja gostuje kod niželigaša Baracalda. Španski mediji navode da Valencija pregovara s Frankom Rijkardom i Michaelom Laudrupom.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.