25.4.2024. 15:11
0
Adžem dobio “provokativno” pitanje uoči duela s Željezničarom, pogledajte njegov odgovor
FOTO: Damir Hajdarbašić/fkz.ba
U okviru 29. kola WWin lige Bosne i Hercegovine GOŠK će ugostiti Željezničar u Gabeli.

Susret je to o kojem se već mnogo priča, susret dvije ekipe u borbi za opstanak u društvu najboljih.

Ali osim toga ovaj susret će imati dodatnu dimenziju s obzirom da Gabeljane predvodi Admir Adžem. On je jedno od mnogih velikih fudbalskih imena koje je iznjedrila “Grbavica”. Sa Željezničarom se proslavio kao igrač, nastupao je i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a kao trener je “Plave” vodio u dva navrata. On je i posljednji trener koji je donio trofej na “Grbavicu” – za osvojeni Kup Bosne i Hercegovine u sezoni 2017/2018, piše Sport Centar.

Mnogi se pitaju kako će izgledati prvi “okršaj” Adžema protiv njegovog Željezničara. Neki su to otvoreno upitali Adžema i na društvenoj mreži Facebook.

Na jedan od komentara Adžem je dao vrlo zanimljiv odgovor. Pogledajte:



Podsjetimo, utakmica između GOŠK-a i Željezničara se igra u subotu, 27. aprila, od 16:00 na Stadionu “Perica Pero Pavlović” u Gabeli.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.