6.2.2016. 8:44
0
Problemi za najboljeg igrača Partizana: Živković odstranjen iz ekipe i vraćen kući sa priprema
Dan nakon što su čelnici Partizana odlučili da Andriju Živkovića odstrane iz ekipe zbog odbijanja da produži ugovor, reprezentativac Srbije se vratio u Beograd s priprema na Kipru i nastavit će da trenira u klupskom sportskom centru u Zemunu, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Iako je prije nekoliko mjeseci bio heroj, pošto je bio jedan od najboljih fudbalera mlade selekcije Srbije koja se okitila titulom prvaka svijeta, suznih očiju, vidno potresen, popularni Žile je priznao da mu sve ovo teško pada, ali i najavio da mu ova situacija neće uništiti karijeru, koja je praktično tek na početku.

- Nemam ništa novo da kažem, glava je vruća. Nisam pametan i mislim da ovo nisam zaslužio. Ali još šest mjeseci sam fudbaler Partizana i poštovat ću sve što klub kaže - rekao je okupljenim novinarima Živković.

Prema informacijama s Kipra, Živkovića je na avion za Atinu, gdje je hvatao vezu za glavni grad Srbije, ispratio samo Saša Lukić, ali mladi fudbaler kaže da se i sa ostalim prvotimcima pozdravio kako dolikuje.

Inače, mladog fudbalera na aerodromu nije sačekao niko iz Partizana, čak tu nisu bili ni otac Jovica, niti menadžer Predrag Ðorđević, već ga je dočekala grupa od pet-šest starijih ljudi, koji su ga smjestili u automobil i odvezli kući.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.