5.4.2017. 9:25
0
Lulić: 'Slatki' poraz u derbiju
Senad Lulić smatra da je Lazio "zaslužio plasman u finale Kupa Italije i da je poraz bio sladak", nakon što je njegova ekipa izgubila u derbiju od Rome ali je uprkos tome izborila plasman.

"Laziali" su dva puta imali rezultatsku prednost, ali su na kraju poraženi s 3:2. Ipak, zahvaljujući pobjedi u prvom meču od 2:0 prošli su u finale u kojem će odmjeriti snage s boljim iz susreta između Juventusa i Napolija.

- Poraz je bio sladak - kazao je Lulić za Rai Sport.

- Zaslužili smo plasman u finale. Igrali smo dobro, kao tim i proslavit ćemo ovaj uspjeh. Igramo dobro u ovoj sezoni ali put je dug tako da može biti čak i bolje. Ostvarili smo prvi cilj, plasman u finale Kupa Italije, a važna stvar je da smo izbacili Romu - zaključio je veznjak Lazija i bh. reprezentacije, prenosi Football Italia.


(Fena/Admir Oručević)

LazioLulic
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.