22.2.2018. 22:52
0
Sead Kolašinac spasio Topnike velike sramote protiv Ostersundsa, Šveđanima pirova pobjeda na Emiratesu
Iako su se plasirali u osminu finala Europa lige, fudbaleri Arsenala su se večeras obrukali na svom Emiratesu protiv švedskog Ostersundsa.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, švedski tim koji je osnovan tek nakon što je Arsene Wenger stigao u London je slavio sa 2:1, ali ukupnim rezultatom 4:2 Topnici idu dalje.

Poveo je Ostersunds u 22. minuti kada je Aiesh pogodio gol Ospine, ali samo 60-ak sekundi kasnije novi gol za goste postiže Sema.

Ipak, Arsenal je, preko Seada Kolašinca, uspio postići gol koji mu je osigurao plasman u osminu finala, ali ostaje gorčina u ustima nakon poraza od ovog švedskog tima.

Milan je sa 1:0 pobijedio bugarski Ludogorets i tako samo potvrdio plasman u osminu finala Lige Europe.

Atalanta i Borussia iz Dortmunda su odigrali 1:1, pa dalje idu Milioneri iz Dortmunda ukupnim rezultatom 4:3.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.