23.6.2018. 9:11
1
Shaqiri: Orao? To su emocije
Vezista švajcarske reprezentacije Xherdan Shaqiri nije želio da se osvrne na proslavu svog pogotka u pobjedi protiv Srbije (2:1).

Švajcarac poreklom iz Gnjilana je donio trijumf Sajdžijama u finišu meča drugog kola grupe E Mundijala u Rusiji, a proslavio ga je gestikulacijom orla, simbola sa albanske zastave, piše Sport klub.

"Ne želim da pričam o tome. Vidjeli ste moju proslavu, bila je puna emocija. Pobjeda ide Švajcarskoj. To je sve što bih rekao na tu temu", poručio je levonogi fudbaler, prije nego što se osvrnuo na meč:

"Odigrali smo dobro. Gubili smo, a zatim okrenuli utakmicu protiv kvalitetne ekipe. Mislim da prije nekoliko godina ne bismo bili u stanju da uradimo nešto slično", piše Sport klub.

(Alen Avdić)
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.