15.7.2018. 17:18
0
Predsjednica Putinu poklonila dres, on njoj buket cvijeća
Predsjednica Putinu poklonila dres, on njoj buket cvijeća Izvor

Uoči finala SP-a u kojemu se Hrvatska s Francuzima bori za zlato, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, u Moskvi se susrela s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Ona je njemu poklonila hrvatski dres s njegovim imenom, a on njoj buket cvijeća.

Nakon sastanka, predsjednica i Putin će na stadionu Lužnjiki gledati finale svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Hrvatska predsjednica je, podsjetimo, po dolasku u Moskvu posjetila hotel u kojem su odsjeli Vatreni čestitavši im na dosadašnjem uspjehu, te poželjevši sreću u današnjem finalu.

Kolindu Grabar-Kitarović ispred hotela Swissotel Krasnye Holmy je dočekao izbornik hrvatske vrste Zlatko Dalić koji joj se zahvalio na podršci koju pruža reprezentaciji.

Finale će biti treća utakmica kojoj će prisustvovati Kolina Grabar-Kitarović na ovom prvenstvu. Vatrene je bodrila u Nižnjen Novgorodu na susretu osmine finala protiv Danske, te u Sočiju na četvrtfinalu protiv domaćina Rusije.

(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.