20.9.2018. 10:35
0
Ronaldo tvrdi da nikad nije doživio onakvu nepravdu
Španski novinar Edu Aguire, koji je blizak prijatelj Cristiana Ronalda, kaže da ga nikad nije vidio onako ljutog, kao što je slavni Portugalac bio nakon isključena na Mestalji.

Samo je rekao da osjeća strašnu nemoć, te da onakvu nepravdu nikada nije doživeo, kaže Aguire.

Ronaldo je isključen u 29, minuti meča Valensija – Juventus kod rezultata 0:0, zbog navodnog nesportskog reagovanja nad Muriljom.


- Ništa nisam uradio, kroz suze je nekoliko puta ponavljao Ronaldo, kada je video da je isključen. Prilikom izlasku sa terena, tješio ga je Pavel Nedved koji je na poluvremenu sačekao sudiju Felix Brycha i saopštio mu da je ogorčen  njegovim odlukama.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.