28.1.2019. 14:01
0
Žrtva Millwallowih huligana: 20-ogodišnjak zadobio posjekotine po licu
Suparnički navijači Millwalla i Evertona sukobili su se uoči šesnaestine finala FA Kupa. Millwall je utakmicu na kraju pobijedio 3-2, ali scene koje su se dogodile uoči susreta nikako klubu ne mogu ići na čast.

Ružne scene iz Londona, scene tuče s policijom i navijača međusobno obišle su svijet, a onda i šokantna fotografija Evertonovog navijača Jasona Burnsa, koji je zadobio tešku posjekotinu na licu.

- Apsolutno sam utučen zbog (izgleda) svog lica. Hvala svima iz Evertona i svima koji su mi poslali poruke podrške, svim dečkima iz Liverpoola. Cijenim to jako puno, trenutno se ne mogu ni pogledati u ogledalo - napisao je Burns na Facebooku.

Londonska policija morala je razdvajati skupine bijesnih navijača. Jedan od njih bio je i Jason Burns.

 - Jedan muškarac u dobi od 20 godina zadobio je posjekotinu po licu. Londonska hitna služba odvela ga je u bolnicu "South London". Njegove povrede nisu opasne po život - stoji u službenom izvještaju policije.  Policija je privela nekoliko huligana. 


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.