23.2.2021. 17:40
0
UEFA pokrenula istragu protiv Crvene zvezde
Prema članu 31 UEFA Disciplinskog pravilnika, danas je etički i disciplinski inspektor dobio zadatak da istraži incidente koji su se desili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana.
UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Crvene zvezde, nakon meča šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana koji je odigran u Beogradu, kada je igrač Milana Zlatan Ibrahimović bio na udaru domaće publike koja ga je vrijeđala.

- Prema članu 31 UEFA Disciplinskog pravilnika, danas je etički i disciplinski inspektor dobio zadatak da istraži incidente koji su se desili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odigrane 18. februara 2021. godine u Srbiji. Više informacija o ovom predmetu bit će pravovremeno dostupno,  saopćeno je na web sajtu UEFA, ali nije pomenuto zbog čega je pokrenut disciplinski postupak, prenio je Avaz.

Podsjetimo, Crvena zvezda je remizirala protiv Milana (2:2), a nakon tog meča se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se čuje huligan koji iz lože gnusno vređa Zlatana Ibrahimovića. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" je bila zatvorena za navijače...


(Mirza Kadić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.