24.2.2021. 16:58
0
Na Grbavicu stiglo vrijedno pojačanje
FOTO: fkzeljeznicar.ba
Ofanzivni veznjak potpisao je ugovor do kraja sezone uz opciju produženja na još jednu godinu.
Doskorašnji fudbaler švicarske ekipe Stade-Lausanne, Sinan Ramović, novi je fudbaler Željezničara.

Ramović se tako vraća na Grbavicu, a potpisao je ugovor do kraja sezone uz opciju produženja na još jednu godinu, objavili su iz FK Željezničar.

Sinan Ramović je rođen 13. oktobra 1992. godine u Goraždu. Nosio je dresove Goražda, Radnika iz Hadžića, GOŠK-a, Veleža, Mladosti, a u ljeto 2017. godine potpisao je za Željezničar.
Na Grbavici je ostao naredne tri godine, a ukupno je odigrao 63 utakmice, postigao sedam golova i dodao 17 asistencija. U tekućoj sezoni je za Lausanne igrao 16 susreta.

Ramović se odmah nakon potpisa priključio ekipi na poslijepodnevnom treningu.

(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.