13.7.2021. 15:59
0
Donnarumma otkrio zbog čega nije slavio nakon što je Saka promašio penal koji je Talijanima donio titulu
Ko god je gledao nedavno odigrano finale Eura, mogao je primjetiti jednu neobičnu situaciju u kojoj je glavnu ulogu imao golman i junak Talijana, Gianluigi Donnarumma, na kraju penal serije koja je donijela naslov prvaka Talijanima.

Podsjetimo, nakon 90 odnosno 120 minuta bilo je 1:1, a u penal seriji junak je bio novi golman PSG-a.

Ono što je iznenadilo mnoge jeste da Donnarumma nije baš nimalo slavio nakon što je Saki odbranio penal, u jednom trenutku bio je zbunjen.

Međutim, ono u šta su mnogi i posumnjali na kraju se obistinilo. Kao i mnogi na stadionu i oni pred TV ekranima, ni Donnarumma nije baš najbolje izbrojao sve penale i promašaje, zapravo nije shvatio da je penal serija gotova i da su Talijani postali prvaci Evrope.

To je rekao novinarima po povratku u Italiju.

- Nisam slavio jer nisam shvatio da smo pobijedili. Gledao sam u sudiju i pokušao vidjeti da li je VAR dao signal da je sve bilo uredu. Nakon toga sam shvatio da smo pobijedili jer sam vidio svoje saigrače kako se raduju i trče prema meni, priznao je Donnarumma.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.