15.8.2021. 16:31
0
Ronald Koeman opet "ponizio" Miralema Pjanića
Fudbaleri Barcelone večeras započinju takmičenje u La Ligi, a u okviru 1. kola na Nou Camp stiže Real Sociedad.

Podsjećanja radi, Barcelona će prvi put, nakon 17 godina, igrati bez Lionela Messija, koji je nedavno, kao slobodan igrač, potpisao za PSG.

Pored Messija, na spisku za večerašnju utakmicu nema ni Miralema Pjanića. Trener "Blaugrane" Ronald Koeman ponovo je ponizio našeg fudbalera i dao mu do znanja da on nema šta tražiti u katalonskom klubu.

Naime, nizozemski stručnjak je odredio 23 igrača na koja računa za večerašnji meč, a na spisku se nije našlo ime reprezentativca Bosne i Hercegovine. 

U posljednjih nekoliko sedmica se sve više špekuliše o povratku Pjanića u Juventus.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.