2.9.2021. 14:21
0
Sarajevo potvrdilo dolazak velikog pojačanja: Rifet Kapić ponovo na Koševu!
Dvadesetšestogodišnji Rifet Kapić novi je član FK Sarajevo nakon što je danas potpisan ugovor sa ovim igračem u trajanju od dvije godine.

Vezista se u Bordo tim vratio nakon dvije godine u kojima je igrao za Paderborn i moldavski Šerif.

"Drago mi je što sam se opet vratio na Koševo. Nadam se da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali i da će nam ove sezone biti uspješnae baš kao ona od prije dvije godine kada smo osvojili Duplu krunu", kazao je Kapić.

Kapić je 2014. godine iz FK Sarajevo otišao u Istru, zatim u češki Varnsdorf, Goricu, švicarski Grasshoppers, nakon čega se vratio na Koševo u sezoni 2018/19. Nakon toga nastupao je za njemački Paderborn i moldavski Šerif.

(Ajdin Balićevac)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.