26.11.2022. 21:37
0
Pojavile se nove fotografije Neymarovog otečenog zgloba: Izgleda još gore nego ranije
Brazilski fudbaler Neymar pretrpio je veliki broj žestokih udaraca od strane srbijanskih reprezentativaca u utakmici prvog kola Svjetskog prvenstva u Kataru.

Brazil je golovima Richarlisona slavio 2:0, ali navijače Karioka je itekako zabrinuo izgled Neymarovovog otečenog nožnog zgloba nakon utakmice. 

Neymar je zglob povrijedio nakon starta srbijanskog defanzivca Nikole Milenkovića i definitivno će propustiti ostatak grupne faze, a s obzirom na posljednje fotografije objavljene na društvenim mrežama veliko je pitanje kada će ponovo selektor Brazila moći računati na svog najboljeg fudbalera. 

Na fotografijama je primjetno da je Neymarov zglob dodatno otekao te ostaje da se vidi koliko će proći vremena prije nego ponovo bude spreman za igru.

Brazil u 2. kolu igra protiv Švicarske, dok će Srbija odmjeriti snage sa Kamerunom. 

Obje utakmice na programu su u ponedjeljak, 28. decembra. 

(A. Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.