20.4.2023. 8:37
1
Navijači Bajerna nezadovoljni radom Salihamidžića, on nakon meča odgovorio na kritike
Navijači Bajerna iz Minhena nisu zadovoljni radom sportskog direktora Hasana Salihamidžića i izvršnog direktora Olivera Khana.

Na utakmici Lige prvaka protiv Mančester sitija, u kojoj je Bajern eliminisan, oni su iskoristili priliku da ih prozovu. Njihova poruka je bila da su ciljevi kluba promašeni.

Oni su jasno poručili da ciljevi mogu biti promašeni, ali i ne vrijednosti kluba, a potom su uputili i direktnu poruku popularnom Braci.

Nakon meča se Salihamdžić osvrnuo na kritike vezano za transfer politiku:

- Igrali smo dobro danas, uprkos slabom suđenju. Moramo postizati više golova. Svi zajedno smo planirali ekipu, uključujući i bivši stručni štab. Na ljeto ćemo to popraviti – kazao je Salihamidžić.


(Admir O.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.