1.5.2023. 17:30
0
Obilježena godišnjica smrti Ivice Osima
FOTO: Facebook
Porodica, prijatelji i navijači odali su počast Ivici Osimu i obilježili godinu dana od njegove smrti.

Porodica, prijatelji, navijači i poštovaoci djela Ivice Osima obilježili su danas na groblju "Bare" u Sarajevu godišnjicu smrti legendarnog Ivice Osima.

Njegov sin Amar, zahvalio se svima na dolasku.

- Vrijeme leti, to je prvi dojam. Tek ćemo u budućnosti shvatiti koliko je bila velika stvar biti s njim i koliko je u životu napravio. Lijepo je i da je grad Sarajevo brzo reagovao i preimenovanjem ulice odao počast Ivici, rekao je Amar Osim.

Na "Barama" su danas bili brojni, a među njima i selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Faruk Hadžibegić, koji je istakao da nije došao samo u svoje ime, nego u ime kompletnog FK Sarajevo.

(Erna H.) 
IVICA OSIM
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.