29.6.2023. 21:04
5
Faruk Hadžibegić: "U telefonu imam tačno 311 poruka podrške ljudi iz NSBiH, igrača, navijača. Bio sam na pravom putu"
Faruk Hadžibegić priznaje da je teško podnio činjenicu da više nije selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Legenda bh. fudbala i FK Sarajevo kaže da i sada osjeti dozu razočarenja, jer smatra da bi konačan ishod kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. pod njegovim vodstvom bio uspješan, ali ističe da i pored toga što više ne vodi “Zmajeve” ima veliku satisfakciju.

“U telefonu imam tačno 311 poruka pojedinih članova Izvršnog odbora i uposlenika Nogometnog saveza BiH, igrača, trenera, novinara, navijača…

I to su sve poruke podrške. I to mi je velika satisfakcija. Mada, mislim i dalje da je ovo što se desilo greška. Mislim da sam bio na pravom putu, putu koji je jedini ispravan, kako su to mene učili moji treneri.

Sve sam rekao prvog dana kad sam imenovan, da želim promociju novih igrača, želim stvoriti atmosferu u kojoj će važnost i težinu imati i naši domaći klubovi, odnosno treneri i igrači iz domaćih klubova, da svi budu uključeni u ovaj program. Objektivno, mislim da je šteta”, kaže Hadžibegić, između ostalog, za Raport.

Čitav razgovor možete pročitati OVDJE.

(Ajdin B.)

 
5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.