13.7.2023. 21:33
0
Nije ispoštovao dres code: Muškarac došao na Grbavicu u pink majici pa izazvao verbalni obračun. Na kraju napustio tribinu
FK Željezničar na Grbavici protiv Dinamo Minska igra duel prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Navijači su dugo čekali evropske dvoboje u Dolini ćupova, a na tribinama ih je više od 13.000.

Željini fanovi posebno su apelovali prije meča da navijači na utakmicu dođu u plavim bojama, ali kao da nisu baš svi poslušali.

Interesantna situacija dogodila se prije utakmice na istočnoj tribini kada je pažnju privukao čovjek u pink majici. Većina fanova na istoku zbog toga je negodovala, bilo je i verbalnih obračuna, da bi na kraju osoba koja nije "ispoštovala" dres code napustila tribinu, piše Faktor.

Vrijedi spomenuti da gosti nakon prvih 45 minuta imaju minimalnu prednost (0:1).

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.