12.8.2023. 23:00
0
Bašić: Osim bodova bitno mi je da igrači uživaju u igri
FOTO: N1
Trener Željezničara Nermin Bašić zadovoljan je pobjedom u prvom meču koju je njegov tim odigrao u Premijer ligi BiH u trećem kolu.

Treneru Željezničara nije bilo samo bitno ostvariti rezultat, već i igrati dobro.

“Jako bitna tri boda. Limepo je otvoriti ovako sezonu. Bitnije od bodova je način na koji smo do njih došli. Posjed, tranzicija, kontrola. To je Željo. Treba na ovome još raditi, ali uvjeren sam da smo u stanju to ponoviti. Mislim da smo strast iz Evrope prenijeli na prvenstvo.”, rekao je Bašić.

Ovaj Željezničar poprima polako obrise ekipe kakvu Bašić želi vidjeti.

“Danas je dosta bilo mojih želja koje su ispunili, dosta pasa, dosta rotacija, to je naš stil. Želimo što više ovakvih utakmica, da protivnik igra našu igru. Borac je fenomenalna ekipa i pobijediti na ovakav način zaista je velika stvar”, zaključio je trener Željezničara, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.