1.11.2023. 14:57
0
Poznati termini 14. kola Premijer lige BiH: Kada igra Sarajevo, a kada Željezničar?
Vikend pred nama donosi utakmice 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a u međuvremenu objavljen je i raspored za 14. kolo bh. prvenstva.

Prve utakmice 14. kola biće odigrane u subotu, a otvorit će ga Zvijezda - GOŠK i Sloga - Igman. Obje utakmice počinju od 13:00h i neće biti u direktnom prenosu.

U subotu je na rasporedu još jedna utakmica, a odigrat će je Posušje i Sarajevo sa početkom od 20:45h. Utakmicu će prenositi Arena Sport.

U nedjelju su na rasporedu dvije utakmice i to između Tuzla Cityja i Širokog Brijega te Borca i Željezničara.

Susret Tuzla City - Široki Brijeg počinje u 13:00h, ali neće biti u direktnom prenosu, dok je utakmica Borac - Željo na rasporedu u 15:15h sa direktnim prenosom na Arena Sport.  

Tačku na 14. kolo stavit će Velež i Zrinjski utakmicom koja će biti odigrana u ponedjeljak sa početkom od 18:00h. Utakmicu će prenositi Arena Sport. 

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.