29.9.2023. 14:19
0
Zeljković o članovima Izvršnog odbora: “Profesionalno bavljenje fudbalom nije osnovna referenca”
FOTO: N1
Vico Zeljković danas se obratio medijima na konferenciji koja je održana povodom predstavljanja novog selektora Save Miloševića.
Na pitanje koje su reference da članovi IO BiH odlučuju o sudbini Kodre nakon samo dvije utakmice, Zeljković je kazao:

“Radi se o velikom imenu i niko nije dozvolio nakon dvije utakmice da kaže da on nije dobar trener. IO je čekao izvještaj Kodre, njegov komentar. Vodilja je bila da ono što smo dogovarali nije ispunjeno. Žao mi je što se ovako sve desilo i nakon dvije utakmice. Ali mi smo bili uvjereni kada je dolazio da ćemo osvojiti šest bodova uz dužno poštovanje prema protivnicima. UEFA ima 55 Saveza i na čelu njih je maksimalno 5-6 bivših fudbalera”, izjavio je predsjednik Saveza i dodao:

“To nije osnovna referenca. Kada pričamo o tome, imamo Misimovića kao direktora reprezentacije, on je na meti kao da podržava mene odnosno Savez. Što se tiče IO, mogu da kažem da je statut jasan i svima je otvoren put da se bave poslom. Svi iz IO imaju reference, možda one nisu u vidu profesionalnog igranja fudbala, ali imaju druge kvalitete”, rekao je Zeljković, prenosi N1.

(Elmedina H.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.