13.10.2023. 15:25
0
Thierry Henry u Sarajevu: ''Otići ću kod punca i punice''
FOTO: reprezentacija.ba/screenshot
Thierry Henry ili ''bosanski zet'' kako su ga mnogi prozvali, stigao je u Sarajevo. Povod njegovog dolaska jeste susret U21 nogometnih reprezentacija BiH i Francuske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025., a koja će biti odigrana večeras na stadionu Grbavica u Sarajevu

Pored bogatog fudbalskog iskustva po kojem ga svi pamte, u Bosni i Hercegovini je posebno drag zbog činjenice da je oženjen Sarajkom Andreom Rajčić, ekonomisticom koja se ne voli pretjerano eksponirati u javnosti.

U izjavi za medije, pored ostalog, spomenuo je da su njegova djeca Bosanci, Hercegovci i Francuzi, te da će otići kod punca i punice.

Kada je u pitanju sama utakmica kazao je kako je teško procijeniti neke stvari, ali da očekuje kvalitetnu utakmicu.

Podsjetimo, nakon dva odigrana kola U21 fudbalska reprezentacija BiH u grupi H se nalazi na posljednjem mjestu, nakon poraza od Slovenije i Austrije i time se dovela u tešku situaciju za plasman na Euro. S druge strane, Francuska je odigrala jednu utakmicu i ubjedljivo pobijedila Sloveniju rezulatom 4:0.

Nadamo se da će naši '' Zmajići'' večeras napraviti jedno iznenađenje i time obradovati cijelu Bosnu i Hercegovinu.

(Mubina Lj.I.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.