18.10.2023. 10:05
0
Anel Ahmedhodžić se oglasio: Hoćete li otvoriti oči i djelovati sada?
FOTO: N/FS BiH
Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Anel Ahmedhodžić nije mogao prešutjeti na sve što se dešava trenutno na Bliskom istoku, te se oglasio vezano za brutalne sukobe koji već danima zaokupljaju pažnju svjetske javnosti.

Anel je na društvenoj mreži Instagram podijelio objavu u kojoj se govori o ubijanju djece u Palestini i najnovijem izraelskom napadu na bolnicu u kojem je stradalo više od 500 djece.

Stoper Sheffield Uniteda podijelio je objavu Omara Sulaimana koji je borac za ljudska prava i islamski učenjak, a koji je napisao:

“Dragi svijete, Izrael je upravo bombardovao kršćansku bolnicu u Gazi i ubio 500 palestinskih civila. Hemijske bombe sa bijelim fosforom, čiju je upotrebu potvrdio Human Rights Watch nisu bile dovoljne da vam otvore oči. Više od 1000 mrtve djece nije dovoljno. Hoćete li otvoriti oči i djelovati sada?”

 
                            

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.