11.11.2023. 18:15
0
Savo Milošević odgovorio na pitanje: Koga više voli Želju ili Sarajevo?
FOTO: NS/FS BiH
Selektor Bosne i Hercegovine Savo Milošević igračka je legenda beogradskog Partizana

Jednom prilikom na pitanje novinara koga bira između Željezničara i Sarajeva, Milošević je odabrao Želju i rekao da se u njegovoj kući gleda samo Partizan i Željo.

“To sam više puta rekao i izvinjavam se navijačima Sarajeva, ali to je tako od malena. To se ne može promjeniti. Mi koji navijamo za Partizan, svi navijamo za Želju i nisam samo ja tu u pitanju, nego većina ljudi. Isto tako od hrvatskih klubova navijamo za Hajduk i nevjerovatno da ima ta neka linija i što je to tako pitao sam mnoge ljude niko nema objašnjenje za to. Mi koji navijamo za Partizan, navijamo i za Želju i za Hajduk a zašto je to tako ja nemam objašnjenje i još uvijek ga nisam pronašao”, rekao je Milošević, prenosi Raport.

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.