29.11.2023. 12:15
0
Enrique o dosuđenom penalu: "Sve normalno. Ovo je nogomet, a ne košarka"
FOTO: Twitter
Paris Saint-Germain osvojio je bod na svom Parku prinčeva u utakmici Lige prvaka protiv Newcastlea nakon kontroverzno dosuđenog jedanaesterca i njegove realizacije u 98. minuti. Golom Kyliana Mbappea s bijele točke PSG je poništio prednost engleske momčadi nakon gola Alexandera Isaka iz 24. minute i tako osvojio važan bod u utrci za prolazak skupine.

Susret i spornu odluku prokomentirao je PSG-ov trener Luis Enrique, kojem ništa nije bilo sporno kod jedanaesterca, a nakon utakmice hvalio je izvedbu svog tima i podršku navijača, koja je njegovu momčad gurala prema remiju

"Sve normalno. Ovo je nogomet, a ne košarka", rekao je Enrique o odluci VAR sobe, u kojoj su sjedili Tomasz Kwiatkowski i Ivan Bebek, i glavnog suca utakmice Szymona Marciniaka. Ta odluka razbjesnila je englesku javnost i legende tamošnjeg nogometa.

"Bilo je ovo poput scenarija iz horor filmova. Osjetili smo njihovu snagu i izjednačili golom u sudijskoj nadoknadi", dodao je španski stručnjak na klupi pariške momčadi, prenosi Index sport.

(M.Lj.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.