20.12.2023. 15:47
0
Vico Zeljković otputovao u Saudijsku Arabiju: Hoće li Saudijci ulagati u bh. fudbal?
Vico Zeljković, predsjednik N/FS BiH nalazi se u Saudijskoj Arabiji gdje bi trebalo da potpiše ugovor sa predsjednikom Fudbalskog saveza Saudijske Arabije Jaserom Al Misehalom, saznaje Srpskainfo.

Ugovor bi, kako piše Srpskainfo, značio da će iz Saudijske Arabije ulagati u fudbal u BiH. To prije svega znači da stiže pomoć i to u vidu finansiranja brojnih projekata i tu se prije svega misli na infrastrukturu.

Fudbalski savez je u ovom mandatu počeo projekat potpune rekonstrukcije terena. Za sada je pet obnovljeno, dok se dva još rade. Očigledno je da neće stati na tome i da će u narednom periodu imati i finasijsku pomoć.

Opširni detalji ugovora koji bi trebalo da bude potpisan ove sedmice još uvijek nisu poznati, a sve će biti mnogo jasnije kada se delegacija N/FS BiH vrati iz Saudijske Arabije gdje će između ostalog u petak biti gosti i na meču finala klupskog Svjetskog prvenstva u kojem će snage odmjeriti Manchester City i i Fluminense.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.