4.2.2024. 9:43
0
Novo ime na treningu Plavih u Međugorju
Treninzima Željezničara danas se pridružio još jedan fudbaler, a riječ je o Adonisu Bilalu, koji je na probi bio i ljetos. 24-godišnji veznjak iza sebe ima sjajnu polusezonu u dresu banjalučkog Željezničara. U 15 odigranih utakmica postigao je osam golova.

Za sada nije poznato hoće li Bilal potpisati ugovor sa Plavim, no sve bi trebalo biti poznato u narednim danima.

Podsjećamo, Plavi će do kraja priprema odigrati još tri meča, a prvi je na rasporedu već u ponedjeljak, 5. februara, kada će Željezničar u Međugorju igrati sa Vršcem iz Srbije.

U srijedu će u Međugorju boraviti Klis iz Buturović Polja i Željezničar će i sa ovim klubom odmjeriti snage, a tačan termin utakmice bit će naknadno objavljen. 

Generalna proba zakazana je za subotu, 10. februar, a još nije poznato ko će biti protivnik timu sa Grbavice.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.