27.2.2024. 19:12
0
Rožman: Prije ili kasnije rezultat će nas nagraditi
Trener Sarajeva Simon Rožman najavio je da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Borca u Banjoj Luci.

Sarajevo je zaredalo dva poraza u proljetnom dijelu Premijer lige BiH, prvo od Širokog Brijega na Koševu (1:3) pa onda i od Zvijezde 09 (1:0).

- Kad ti posljednja odigrana utakmica ne ide u smjeru u kojem bi želio i rezultat ne bude onaj koji smo očekivali, onda je važno da sljedeća utakmica dolazi što prije. Usmjerili smo sada fokus na Kup Bosne i Hercegovine. Igramo protiv lidera prvenstva i najbolje ekipe u datom momentu - rekao je Rožman.

- Očekujemo zanimljivu utakmicu. Nema tu puno nepoznanica što se tiče same igre. Ja vjerujem u momke da će dati svoj maksimum i odigrati najbolje što znaju. Prije ili kasnije rezultat će nas nagraditi - dodao je Slovenac.

Borac i Sarajevo prvi četvrtfinalni meč Kupa BiH igraju u srijedu od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.