4.3.2024. 7:47
1
Ismir Mirvić bez riječi nakon debakla Sarajeva na Grbavici
U oktobru prošle godine Sarajevo je na Koševu deklasiralo Željezničar sa 3:0 u 150. vječitom derbiju.

Svjedočilo smo velikom slavlju, koje je iz svlačionice Bordo tima podijelio i Ismir Mirvić, predsjednik kluba, a na kojem se mogao vidjeti i trener Simon Rožman koji je pjevao sa svojim izabranicima.

I večeras je na Grbavici bilo 3:0. Ovaj put za Želju. Raspoloženje u Bordo taboru je suprotno od onog iz oktobra prošle godine.

Rožman je, između ostalog, najavio i razgovor o eventualno napuštanje klupe tima sa Koševa.

A Ismir Mirvić je "bez riječi".

Prvi čovjek Sarajeva nije se oglašavao na Instagramu, gdje često daje podršku igračima i stručnom štabu. Tako je poslije prošlosedmičnog poraza od Zvijezde 09 u Ugljeviku na ovoj društvenoj mreži objavio fotografiju fudbalera Sarajeva uz poruku "Glavu gore".

Možda je ovo i njegova šutnja "glasna poruka" šta misli o očajnim rezultatima ekipe koja u BiH vjerovatno ima najbolje finansijske uvjete, koji nisu praćeni rezultatima, prenosi Faktor.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.