15.3.2024. 12:29
0
Savo Milošević odabrao zamjenu za Barišića
FOTO: NSBiH
Adiran Leon Barišić (22) nedavno se povrijedio igrajući za Basel, pa je otpao za utakmice baraža, zbog čega je Savo Milošević bio prinuđen da pronađe adekvatnu zamjenu.
Savi Miloševiću svakako nije bilo lako odabrati novog defanzivca. U konkurenciji je bilo nekoliko fudbalera, na kraju je, saznaje SportSport, pozit uputio 30-godišnjem Adnanu Kovačeviću.

Fudbaler koji je ljetos došao u poljski Rakow iz mađarskog Ferencvaroša odigrao je ove godine samo 19 minuta i to prije dva dana, ali svejedno će sada biti dijelom reprezentacije BiH koja će kasnije ovog mjeseca pokušati da izbori historijski nastup na Euru u Njemačkoj.

Savo Milošević je rekao za SportSport da je htio da igra na "sigurnu kartu", odnosno da računa na provjerene snage jer je Kovačević ipak ranije tu bio s reprezentacijom i dobro poznaje kompletnu ekipu.

Podsjetimo da bh. reprezentacija 21. marta u Zenici dočekuje Ukrajinu i u slučaju pobjede, igrat će finalni duel sa Islandom ili Izraelom pet dana kasnije na Grbavici.

(Aldin B.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.