18.3.2024. 16:00
0
Nakon Željezničara, i Velež odbio poziv Ismira Mirvića: Ovo nije ispravan put za rješavanje problema. Sve nepravilnosti bi trebalo rješavati unutar NSBiH
Fudbalski klub Velež odbio je poziv predsjednika FK Sarajevo Ismir Mirvića da se odazove sastanku na kojem bi se raspravljalo o stanju u bh. fudbalu, saznaje Raport.

Tako je, nakon FK Željezničar, još jedan od velikana bh. fudbala, otklonio mogućnost dolaska na sastanak koji je sazvan za sutra u 14 sati u glavnom gradu BiH.

"Stav FK Velež je da ovo nije ispravan put za rješavanje ovakih i sličnih problema, te da bi trebalo pronaći drugačije instrumente za rješavanje istih", navodi se, između ostalog, u saopćenju mostarskih "Rođenih".


FOTO: Raport

Podsjetimo, odlučio se Mirvić na ovaj potez kao dio borbe za, kako je naveo, "spas bh. fudbala", nakon što je bordo ekipa u srijedu, revoltirana suđenjem u utakmici Kupa Bosne i Hercegovine protiv banjalučkog Borca, napustila teren stadiona "Asim Ferhatović Hase".

Naredni korak bilo je žestoko saopćenje u kojem su s Koševa iznijeli teške optužbe na račun Nogometnog saveza BiH te sazvali spomenuti sastanak.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.