23.3.2024. 16:55
0
BHF opet prozvao Fudbalski savez BiH: Kad obraz izgubi cijenu, izdajice stupaju na scenu
Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u Murskoj Soboti od Slovenije sa 0:3 u meču 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine.

Zmajići su na taj način "kompletirali" užasnu sedmicu našeg reprezentativnog fudbala, jer su prije njih u borbi za EP izgubili i kadeti (Poljska 1:4), juniori (Izrael 0:2) i A tim (Ukrajina 1:2).

Mlada reprezentacija naše zemlje i u Sloveniji je imala veliku podršku. BH Fanaticosi, najvjerniji navijači naših reprezentativnih selekcija, zauzeli su svoje mjesto na tribinama stadiona Fazanerija.

Fanaticosi su iskoristili priliku da još jednom žestoko prozovu Fudbalski savez BiH. Tokom cijele utakmice na tribinama je bio postavljen natpis na kojem je pisalo "Savez napolje". U jednom trenutku BHF je podigao i parolu sa jasnom porukom čelnicima bh. fudbala.



- Kad obraz izgubi cijenu, izdajice stupaju na scenu - pisalo je na transparentu.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.