23.3.2024. 21:21
0
Bivši selektor reprezentacije BiH dao podršku Miloševiću: Oduševilo me kako je postavio igru. Ne mogu mu ništa zamjeriti osim tih zadnjih deset minuta
Uprkos porazu u polufinalu baraža od Ukrajine (1:2), koji je fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine izbacio iz igre za odlazak na Europsko prvenstvo, selektor Zmajeva Savo Milošević je odlično postavljenom taktikom ‘kupio’ mnoge navijače.

To je slučaj i s bivšim selektorom našeg državnog tima Fuadom Muzurovićem (78), koji Miloševiću nije imao šta zamjeriti, osim kobne završnice.

“Očekivao sam će se nešto ovako odvijati. Iskren da budem, oduševilo me je kako je Milošević postavio igru. Ne mogu mu ništa zamjeriti, osim tih zadnjih 10 minuta. Neću da pametujem, ali treba privesti utakmicu kraju, vratiti se nazad… Neshvatljivo je kako je Ćivić mogao onako otići nekontrolisano i ostavi praznu stranu”, rekao je Muzurović, između ostalog, za Radiosarajevo.ba.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.