28.3.2024. 17:09
0
Poruku Sučiću poslao i Ermin Zec: "Ti si očigledno živio..."
FOTO: Armin Herić/fkz.ba
Fudbaler zagrebačkog Dinama Petar Sučić (19) izazvao je brojne reakcije odlukom da odbije Bosnu i Hercegovinu zbog reprezentacije Hrvatske.

Nakon što je jučer Sučića žestoko prozvao njegov nekadašnji igrač Ibrahim Dagoja iz NK Sport Prevent Bugojno, sada se oglasio još jedan Bugojanac Ermin Zec.

- Čuo sam za tebe jako lijepih riječi od naših Bugojanaca i tvojih bivših trenera. Ja spominjem non stop i uvijek ću govoriti da igrači koji jednom zaigraju za Bosnu i Hercegovinu nebitno kojem uzrastu da više nikad ne mogu promjeniti reprezentaciju.

Tako ćemo stvoriti više prostora za dječake koji će sutra ponosno stajati pred zastavom koju vole i za koju će sa velikom radosti nastupati. Dečko, želim ti puno sreće u nastavku karijere, ali ti si očigledno živio u nekom drugom gradu, a ne u Bugojnu. Živio - poručio je Zec.

Ermin Zec je posljednji fudbalski angažman imao u Željezničaru, a u svojoj karijeri je igrao još za Iskru, Šibenik, Genčlerbirligi, Rijeku, Baliekirspor, Gabalu, Karabukspor i Gaziantep.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je sakupio deset nastupa i postigao je jedan pogodak.

(Aldin B.)

Ermin Zec
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.