29.4.2024. 9:39
0
Red Army na poseban način odao počast braniocima i građanima Sarajeva
FOTO: screenshot
Lijepu atmosferu koja inače krasi utakmice ova dva kluba ovoga puta uništila je policijska represija usljed koje najvatreniji navijači Sarajeva nisu željeli navijati te su sredinom prvog poluvremena i napustili stadion.

Prije toga Horde zla su se zajedno sa navijačima Veleža, popularnim Red Armyjem, prisjetile Vedrana Puljića i zajedno skandirali njegovo ime, nakon čega su najvatreniji tifozi Sarajeva parolom odali počast braniocima glavnog grada BiH.

"Neka je vječna slava i hvala herojima odbrane Sarajeva. 02.05.1992", poručile su Horde zla aludirajući na Bitku za Predsjedništvo koja se vodila 02. maja 1992. godine.

Priliku da odaju počast braniocima Sarajeva iskoristili su i navijači Veleža otpjevavši popularnu pjesmu "Vojnik sreće".

(Erna H.) 

RED ARMY
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.