2.11.2023. 14:01
0
Sutra kiša, pljuskovi i grmljavina, na planinama orkanski udari vjetra
FOTO: N1
U Bosni i Hercegovini prijepodne preovladavalo je sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U drugoj polovini dana oblačnost se postepeno povećavala sa zapada.

Temperature zraka izmjerene u 13.00 sati: Bjelašnica 3; Ivan-sedlo 12; Livno 14; Sokolac 15; Drvar 16; Široki Brijeg 17; Bihać, Bugojno i Sarajevo 18; Trebinje 19; Mostar, Neum, Srebrenica i Stolac 20; Banja Luka i Zenica 21; Sanski Most i Tuzla 22; Bijeljina 23 i Zvornik 24 stepena.

U Bosni i Hercegovini sutra će jače naoblačenje sa zapada usloviti kišu, jače pljuskove i grmljavinu. Vjetar jak južnog smjera, sa olujnim udarima. Na planinama se očekuju i orkanski udari juga. U poslijepodnevnim satima postepeno smanjenje oblačnosti, prestanak padavina i slabljenje vjetra. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 19, a najviša dnevna uglavnom između 16 i 22 stepena.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno sa kišom. Poslijepodne prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 15, a najviša dnevna oko 19 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Aldin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.