8.4.2024. 11:56
0
Trebevićka žičara sutra nastavlja s radom
Planirane servisne aktivnosti na Trebevićkoj žičari su završene i žičara će nastaviti sa radom u utorak 9. aprila, saopćeno je iz JP Sarajevo. d.o.o.

Radno vrijeme žičare je od 09.00 do 17.00 sati.

U srijedu, 10. aprila, prvog dana Ramazanskog bajrama žičara će sa putnicima raditi od 12.00 do 17.00 sati, a u povodu Ramazanskog bajrama, cijena povratne karte za rezidente u BiH je 4 KM.

U petak, 12. aprila, bit će uspovljeno produženo radno vrijeme te će žičara raditi od 09.00 do 19.00 sati svaki dan, osim ponedjeljka kada će raditi od 12.00 do 19.00 sati.

Iz JP Sarajevo d.o.o. pozvali su građane da iskoriste proljetno sunce i uživaju u vožnji Trebevićkom žičarom i čistom planinskom zraku na Trebeviću.

(Erna H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.