27.6.2017. 19:03
0
Nakon Teletovića i Nurkić potvrdio da neće igrati pretkvalifikacije
Košarkaška reprezentacije naše države od 2. augusta ove godine igrat će pretkvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Prije nekoliko dana, objavljeno je kako na tim utakmicama neće biti kapitena reprezentacije Mirze Teletovića, a sada, na svojoj oficijelnoj stranici, Jusuf Nurkić je potvrdio da ni on neće biti na raspolaganju selektoru Dušku Vujoševiću. Kako ističe, ljekarski tim njegovog kluba smatra da Jusuf još nije spreman da počne igrati.

''Zbog procesa rehabilitacije nakon povrede u protekloj NBA sezoni ove godine, nažalost, neću moći nastupiti u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.  Procjena je ljekarskog tima mog kluba da je povreda u takvom stanju da zahtijeva oprezan pristup i poseban program rada, kako bih spreman dočekao novu sezonu za nekoliko mjeseci.  Dres BiH uvijek sam nosio sa velikim zadovoljstvom i vjerujem da će ga nositi još dugi niz godina. Nažalost, ovaj put spriječila me je povreda. Reprezentaciji želim sve najbolje u predstojećim utakmicama'', piše na Jusufovoj oficijelnoj stranici na Facebooku.

(Amila Alijagić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.