30.11.2023. 9:24
0
Turski i izraelski klub Dodiku uručili dres: "Organizacija je bila savršena"
FOTO: RTRS
Glavni menadžer izraelskog Hapoel Holona Roy Dvora zahvalio je Košarkaškom klubu Igokea za gostoprimstvo i organizaciju meča FIBA Lige prvaka sa turskom Bursom koji je sinoć odigran u Laktašima.

Podsjećamo, Izraelci igraju utakmice sa turskim timovima u Laktašima, jer Turska nije mogla da garantuje sigurnost izraelskim klubovima.

“Hvala Igokei na organizaciji, što nas je ugostila na ovoj utakmici. Nisu laki dani za nas, ali od trenutka kad smo saznali da će utakmica biti ovdje, sva saradnja, podrška, sve što nam je potrebno do najmanjih sitnica, dobili smo”, rekao je Dvora, prenosi RTRS.

On je naveo da su dobili punu podršku organizatora, posebno generalnog menadžera Igokee Vuka Radivojevića.

“Takođe želim da zahvalim vlastima i svima ovdje za odličnu bezbjednost. Gdje god da idemo, mnogo ljudi brine o nama, policija je svuda, stvarno je bezbjedno. Ne samo zbog nas, ovdje je stvarno bezbjedno svakako, ali osjećamo se sigurno”, rekao je Dvora i dodao:

“Odlična je prilika da zahvalimo Vuku i Igokei što su nam ponudili na početku sezone da budu domaćini naših utakmica. To se nije desilo iz logističkih razloga, ali srećan sam što smo saznali da možemo naći drugi “dom” za teška vremena, puno podrške i dobre prijatelje koji mogu da nam pomognu u teškim trenucima. Јoš jednom hvala svima. Gostoprimstvo je nevjerovatno i nadamo se da ćemo ponovo doći, ali u srećnijim okolnostima.”

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.