2.4.2019. 14:20
10
Živjeli smo težak život i ne grize me savjest što danas imam brod
Pjevač Dino Merlin danas uživa u velikoj popularnosti koju je stekao zahvaljujući svojim hitovima, međutim u prošlosti nije sve bilo tako idealno kod njega.

Naime, pjevač je odrastao u velikoj nemaštini, zbog čega je kao dijete bio uskraćen za mnoge stvari.

Merlin je, nakon prozivki na račun svog sadašnjeg materijalnog stanja i luksuza, odlučio da progovori i ispriča kako su izgledali njegovi teški dani u prošlosti, prenosi CDM. 

“Živjeli smo težak život i nisam imao mogućnost da idem na more. Sada kada je sve došlo na svoje mjesto, mogu malo i da plovim. Nemam nikakvu grižu savjesti, ni zbog broda koji imam, ni zbog ljubavi prema moru”, rekao je Dino Merlin.

Kako prenosi CDM, Dino je zatim rekao i kako se osjećao kada je gledao da mnogobrojni njegovi vršnjaci sa porodicom odlaze na more, a zatim je istakao da danas ima onoliko novca koliko mu je potrebno za život.

“Svi ljudi odlaze na more, a ja ostajem”, pričao je pjevač.




(Lejla Trle) 

10
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.