7.6.2021. 14:02
0
Tanja Savić se razvodi od muža: Podnio je papire za razvod braka
Brak popularne folk pjevačice Tanje Savić u žiži javnosti je već duže vrijeme jer pjevaćica i njen suprug imaju probleme. Sukobi koji su se dešavali između pjevačice i Dušana Jovančevića poznati su široj javnosti od samog početka priče o nesuglasicama i prepirkama.
Od Tanjinog odlaska u daleku Australiju, pa i do prekida muzičke karijere zbog porodice i sve do borbe za starateljstvo nad njihovom djecom, njih dvoje su konstanto imali neku vrstu svađe.Drušan je napokon riješio da to promijeni, te je podnio papire za razvod braka od Tanje.

Prema saznanjima medija iz Srbije, njen i dalje zakoniti muž Dušan je podnio papire za razvod braka. Tom prilikom dao je sljedeću izjavu:

"Predao sam papire za razvod. Vrijeme je da se ovo završi. Toliko od mene, pozdrav", bio je komentar Dušana za medije u Srbiji.


(Amer Mujezinović)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.